Зеленський нарешті доручив урізати витрати на чиновників
Категорія
Економіка
Дата публікації

Зеленський нарешті доручив урізати витрати на чиновників

Зеленський нарешті доручив урізати витрати на чиновників
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський на нараді з підготовки держбюджету-2020 до другого читання доручив скоротити видатки на утримання чиновників на 10%. Про це рішення повідомляється на Facebook-сторінці президента, передає ONLINE.UA.

"Провели нараду з підготовки держбюджету-2020 до другого читання. Заслухав міністра фінансів щодо основних показників.Поставив завдання скоротити видатки держбюджету на наступний рік на утримання чиновників на 10%. Це дозволить зекономити кошти та направити їх на соціально важливі статті бюджету. Це скорочення не має торкнутися учителів та лікарів – тих, від кого залежить майбутнє України",- розповів український лідер.

Нагадаємо, нещодавно Кабінет Міністрів ухвалив Середньострокову стратегію управління держборгом України на 2019-2022 роки, а також озвучив прогноз щодо курсу гривні. В уряді кажуть, що до кінця 2019 року курс гривні опуститься до 28 гривень за долар, до 2022-ого – до 30,7 гривні.

Як повідомляв ONLINE.UA, український  уряд може вивести державу на один рівень з європейськими сусідами. Для цього потрібна жорстка та систематична боротьба з корупцією, відсторонення олігархів від економічних процесів, сильна конкуренція та формування відкритих ринків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?