Перестрілка у Харкові: кілери вбили свідка у справі депутата Вороненкова
Категорія
Події
Дата публікації

Перестрілка у Харкові: кілери вбили свідка у справі депутата Вороненкова

Перестрілка у Харкові: кілери вбили свідка у справі депутата Вороненкова

Вдень у п'ятницю, 25 жовтня, у Харкові сталася стрілянина, в якій загинув Володимир Борох - свідок у справі про вбивство депутата Держдуми РФ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Йдеться про розслідування вбивства Дениса Вороненкова - посадовця з Росії, який переїхав у Київ та знаходився під охороною. Ці відомості оголосив журналістам адвокат Сергій Пархоменко, який захищає підозрюваного організатора-росіянина Олександра Лося.

Перестрілка відбулася неподалік від супермаркету "Восторг" на вулиці Клочківській. Нападники на автомобілі розстріляли двох чоловіків та втекли. На місці злочину залишилися кроваві сліди, а також знаряддя вбивства.

Один постраждалий загинув, інший наразі у лікарні. За непідтвердженими даними, другий - Георгій Ісааків, ексзаступник очільника бійцівського клубу "Оплот" Євгена Жиліна. Він неодноразово ставав фігурантом справ про незаконне зберігання зброї та замахи.

Поліція Харкова оголосила план "Сирена" для перехоплення зловмисників. Один з них був знайдений на Південному вокзалі міста. Під час спроби затримання підозрюваний кілер вбив себе гранатою.

На думку голови харківської поліції Валерія Сокуренка, події - "бандитські розбірки".

Як повідомляв ONLINE.UA, у серпні стався збройний замах на адвоката у Кропивницькому. Жертвою його стала людина, з якою юрист вів бесіду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?