Сором і ганьба: Сенцов шокував емоційною заявою про Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Сором і ганьба: Сенцов шокував емоційною заявою про Зеленського

Сором і ганьба: Сенцов шокував емоційною заявою про Зеленського
Джерело:  online.ua

Звільнений з російського полону український режисер Олег Сенцов відреагував на скандальну ситуацію, яка виникла в Золотому під час візиту на Донбас президента Володимира Зеленського. Він заявив, що відчуває сором через поведінку українського лідера і його слів під час розмови з добровольцями. Про це Сенцов написав на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Переглянув вчорашнє гучне відео стендапа з серії #янелох. В результаті: сором за президента і гордість за добровольця. Не пишу про військових, бо не відчуваю на це морального права, оскільки не був на війні. Хочеться лише сказати їм спасибі, за то, що у нас все ще є своя країна", - заявив Сенцов.

Нагадаємо, різка розмова Зеленського з групою озброєних людей в Золотому відбулася напередодні. Як з'ясувалося, люди у військовій формі і зброєю нелегально оселилися на околиці селища, щоб перешкоджати розведенню сил на Донбасі, що прописано в формулі Штайнмаєра. Президент вирішив зустрітися з добровольцями, так як місцеві жителі не на жарт стурбовані їхньою появою в Золотому. Але розмова з ними вийшла емоційною.

Пізніше Зеленський прокоментував ситуацію. Він заявив, чо приїхав в Золоте для того, щоб обговорити з військовими і місцевими жителями відведення військ. За словами президента, жителі Золотого готові до розведення сил і з нетерпінням чекають миру.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Путіна вже встигли скористуватися скандалом в Золотому. Зокрема, голова комісії російської Ради Федерації з інформаційної політики Олексій Пушков на тлі різкої розмови Зеленського з добровольцями звинуватив Київ у тому, що українська влада не готова до розведення військ, а значить, нормандський саміт "зсувається в туманне майбутнє".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?