Названо найстрашніший серіал в історії телебачення
Категорія
Культура
Дата публікації

Названо найстрашніший серіал в історії телебачення

Названо найстрашніший серіал в історії телебачення
Джерело:  online.ua

Найстрашнішим серіалом в історії телебачення названий оригінальний серіал режисерів Девіда Лінча і Марка Фроста "Твін Пікс". Він виходив на екрани в 1990-91 роках, а його продовження було знято в 2017 році. Всього в рейтинг найстрашніших серіалів за версією оглядачів журналу Rolling Stone потрапили 30 фільмів, передає ONLINE.UA.

На другому місці рейтингу найстрашніших серіалів в історії телебачення виявився фільм Рода Серлінга "Сутінкова зона", який вийшов на екрани в 1959 році. Замикає трійку лідерів серіал Брайана Фуллера "Ганнібал" - він виходив в 2013-2015 роках.

В першу десятку найстрашніших серіалів в історії також потрапили: "Секретні матеріали", який виходив на екрани з 1993 по 2002 роки, а останні сезони в 2016-2018 роках, "Справжній детектив", який йде з 2014 року, "Ходячі мерці", що виходять на екрани з 2010 року. На одинадцяте місце автори рейтингу поставили серіал "Надприродне", який йшов з 2005 по 2019 рік.

Крім них в рейтингу відзначені серіали: "Мисливці за привидами", "Чужі речі", "Терор", "Американська історія жахів", "Чорне дзеркало", "Справжній детектив", "Баффі - винищувачка вампірів".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Rotten Tomatoes склав рейтинг кращих фільмів жахів останнього десятиліття. Лідером ТОП-10 кращих хоррорів, які вийшли в прокат після 2010 року, став фільм "Ми", який зняв американський режисер Джордан Пив.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?