Головні кінопрем'єри тижня 28 жовтня - 3 листопада: дата виходу і трейлери
Категорія
Культура
Дата публікації

Головні кінопрем'єри тижня 28 жовтня - 3 листопада: дата виходу і трейлери

Головні кінопрем'єри тижня 28 жовтня - 3 листопада: дата виходу і трейлери
Джерело:  online.ua

На цьому тижні, з 28 жовтня по 3 листопада, в кінотеатрах Києва та України відбудеться ряд довгоочікуваних кінопрем'єр. У кіно покажуть українську комедію "Кошмарний директор або школа №5", кримінальну драму "Сирота Бруклін", трилер "Гра з вогнем". Але головною кінопрем'єрою тижня стане фантастичний бойовик "Термінатор: Фатум" з Арнольдом Шварценеггером у головній ролі. ONLINE.UA публікує дату прем'єр фільмів в українських кінотеатрах та відео захоплюючих трейлерів.

Кошмарний директор або школа №5 - 31 жовтня

Це українська комедія режисерки Міли Погребиської про замначальника колонії Леоніда Пригунова, який переживає складний період у своєму житті. Головного героя звільнили з роботи і від нього пішла дружина. Щоб відновитися на посаді, він повинен місяць попрацювати директором проблемної школи в його рідному місті.

Гра з вогнем - 31 жовтня

Американський трилер, знятий режисером Майком Ганом. Головною героїнею його сюжету є незаміжня молода Мелінда, яка працює на автозаправці і переживає почуття заздрості до своєї напарниці Шейли. В один із днів на заправку вривається злочинець, а Мелінда тим часом затіває підступний план по позбавленню від своєї нелюбимої колеги.

Термінатор: Фатум - 31 жовтня

Фантастичний бойовик "Термінатор: Фатум" є шостим фільмом франшизи і прямим продовженням фільму "Термінатор 2: Судний день", який вийшов на екрани в 1991 році. Головні ролі в ньому зіграють Арнольд Шварценеггер і Лінда Гамільтон. Дія фільму відбувається в 2022 році, через 27 років з тих пір, як Сара Конор рятувала свого сина від удосконаленого термінатора, запрограмованого на вбивство. Змінилися часи і вдосконалилися технології, однак потреба захищати людей від повсталих машин нікуди не поділася. Сарі Конор знову доведеться очолити боротьбу проти нового модифікованого термінатора з рідкого металу.

Сирота Бруклін - 31 жовтня

Американська кримінальна драма Едварда Нортона, сюжет якої розгортається в Нью-Йорку в 1950-х роках. Головний герой у фільмі - Лайонел Ессрог, приватний детектив, що страждає синдромом Туррета. Його мета - розгадати справу про смерть свого наставника. У пошуках вбивці детективу вдається вийти на слід злочинців.

Дух відьми - 31 жовтня

Фільм жахів режисера Джордана Баркера про компанію молодих людей, яка відправляється на машині на базу відпочинку. Під час подорожі вони збиваються з шляху і застрягають в лісі, в якому водяться відьми. І, дійсно, незабаром їх чекає зустріч з ними.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Rolling Stone назвав найстрашніший серіал в історії телебачення. Ним став оригінальний серіал режисерів Девіда Лінча і Марка Фроста "Твін Пікс". Він виходив на екрани в 1990-91 роках, а його продовження було знято в 2017 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?