Зеленський провів термінове засідання зі "слугами народу": що обговорювали
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський провів термінове засідання зі "слугами народу": що обговорювали

Зеленський провів термінове засідання зі "слугами народу": що обговорювали
Джерело:  online.ua

Напередодні ввечері відбулося засідання фракції "Слуга народу", на якому був присутній президент України Володимир Зеленський. Порядком зустрічі став скандал в податковому комітеті Верховної ради. Про те, що обговорювали на засіданні, повідомила народна депутатка "Слуги народу" Євгенія Кравчук, передає ONLINE.UA.

"Ніякої секретності, скандальності, як хтось писав, не було. Питання податкового комітету обговорювали найдовше. Це складна розмова для нашої фракції, але відвертий діалог і поліграф зняли багато підозр. Корупційні майданчики і посередники все одно зникнуть - відповідний законопроєкт буде розглянутий на комітеті і винесений в зал. Висновки зроблені, рухаємося далі ", - повідомила Кравчук.

За її словами, на зустрічі зі "слугами народу" Зеленський розповів про свою поїздку в Золоте. Також піднімалося питання В'ячеслава Медяника. Кравчук повідомила, що він пройшов поліграф, результати якого свідчать, що "грошей він ні в кого не брав". Нардепи також проголосували за те, що не будуть давати інтерв'ю російським каналам.

Кравчук додала, що з'їзд "Слуги народу" пройде 10 листопада, а після нього буде "активний розвиток партії".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що "Слуга народу" збирається на екстрене засідання з Зеленським. Кожного з депутатів закликали бути присутнім в категоричній формі. Засідання прямо пов'язане з недавнім корупційним скандалом навколо членів фінансового комітету Верховної Ради. Керівництво фракції підозрює 11 нардепів в отриманні 30 тисяч доларів за голоси "проти" одного із законопроектів. Той відміняв корупційну схему процесу оцінки нерухомості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?