Окупанти проводять цинічну перевірку дітей в Криму: спливли шокуючі подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти проводять цинічну перевірку дітей в Криму: спливли шокуючі подробиці

Окупанти проводять цинічну перевірку дітей в Криму: спливли шокуючі подробиці
Джерело:  online.ua

Російські окупанти влаштували масову перевірку дітей в Криму на готовність зі зброєю в руках захищати Росію в разі війни. Цинічне опитування проводить Міноборони РФ серед вихованців військово-патріотичного клубу "Патріот". Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц), передає ONLINE.UA.

"Військово-патріотичний клуб "Патріот" (Євпаторія). У тексті анкети присутні питання про те, чи збираються вихованці клубу надалі служити в російській армії, пов'язувати свою професію з військовою службою, а також чи готові учасники опитування захищати РФ зі зброєю в руках, якщо почнеться війна", - повідомив він.

У пості офіцера ЗСУ також є копії питань, які окупанти задають в анкеті школярам. Серед них не тільки питання про склад сім'ї, вік і район проживання дітей, а й питання про вчинки і дії, в яких проявляється патріотизм. На його думку, таким чином серед дітей виявляють "неблагонадійних".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що окупанти Криму вирішили створити "армію патріотів" з дітей, яких навчають поводитися зі зброєю. Вони створили в окупованому Севастополі так званий "будинок юнарміі", де школярі проходять "загальновійськову підготовку". На базі центру школярі беруть участь в заняттях по збірці-розбиранні автомата Калашникова АК-74, по стройовій підготовці та здачі нормативів з фізичної підготовки. Також їх вчать екіпіруватися в захисні костюми і протигази у разі радіаційної, хімічної або біологічної атаки. Навчанням кримських школярів займаються досвідчені російські інструктори-військовослужбовці, які показують дітям на практиці основи ведення військових дій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?