Керівництво НАТО терміново їде до України - відома причина
Категорія
Україна
Дата публікації

Керівництво НАТО терміново їде до України - відома причина

Керівництво НАТО терміново їде до України - відома причина
Джерело:  online.ua

Протягом 30-31 жовтня північноатлантична рада НАТО з офіційним візитом перебуватиме в Україні. Керівництво Альянсу планує відвідати Одесу і Київ, де зустрінеться з президентом Володимиром Зеленським, військовими, громадськими активістами, міністрами та депутатами Верховної Ради, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що генсек НАТО Єнс Столтенберг виступить перед курсантами Одеської морської академії.

"У столиці України Єнс Столтенберг разом з Володимиром Зеленський головуватимуть на засідання комісії Україна – НАТО, після чого генсек НАТО виступить зі своїм зверненням перед Верховною Радою України", - сказано в повідомленні.

Опісля генсек та постійні представники Північноатлантичного альнсу зустрінуться з українськими чиновниками:

  • Дмитром Разумковим – головою Верховної Ради;

  • Вадимом Пристайком – міністром закордонних справ;

  • Андрієм Загороднюком – міністром оборони.

Крім того, з заступник генсека Мірча Геоана спільно з Дмитром Разумковим проведуть зустріч з віцепрем'єр-міністром України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитром Кулебою.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  на ПА НАТО розглянули важливу доповідь по Україні, в якій йшлося про посилення допомоги Києву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?