Богдан відверто розповів про спілкування з Коломойським
Категорія
Політика
Дата публікації

Богдан відверто розповів про спілкування з Коломойським

Богдан відверто розповів про спілкування з Коломойським

Голова Офісу президента України Андрій Богдан заявив, що іноді комунікує з підприємцем Ігорем Коломойським. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За його словами, їхня позиція щодо останні подій не завжди збігається.

"Так, у нас є різні погляди на різні події, які відбуваються в парламенті, наприклад. Деколи наші погляди співпадають. Але в будь-якому випадку, не Коломойський визначає політику України, а Володимир Зеленський", - пояснив Богдан.

Очільник ОПУ заявив, що абстрагувався від будь-яких питань, які стосуються справи ПриватБанку. Також він додав, що дійсно був адвокатом Коломойського, але це жодним чином не впливає на його чинну роботу.

Нагадаємо, Андрій Богдан керує Офісом президента майже від початку каденції президента Володимира Зеленського. Його неодноразово критикували саме за зв'язок з олігархами та потрапляння під закон "Про очищення влади".

Як повідомляв ONLINE.UA, про свої стосунки з Богданом нещодавно розповіла його дівчина Анастасія Слічна. За її словами, вона зустріла чинного голову ОПУ ще до того, як той вирішив зв'язати своє життя з політикою. Пара разом відвідує різноманітні культурні та розважальні заходи та заклади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?