Хто хоче очолити протестний рух в Україні - у Зеленського назвали конкретне прізвище
Категорія
Політика
Дата публікації

Хто хоче очолити протестний рух в Україні - у Зеленського назвали конкретне прізвище

Хто хоче очолити протестний рух в Україні - у Зеленського назвали конкретне прізвище

Очільник Офісу президента Андрій Богдан заявив, що пов'язує протести проти дій чинного президента Володимира Зеленського з експрезидентом Петром Порошенком, передає ONLINE.UA з посиланням на "УП".

"У нас є інформація, що один з політичних лідерів, а саме експрезидент, вживає максимальних заходів щодо збільшення своєї ролі у протестному русі.І це не те що дивина, це знають усі, це знають ті люди, які були присутні в центрі Києва. І саме вони говорили, що Петро Олексійович був частиною цього руху, яка активно старалась його зробити лідером. Що не було сприйняте іншими учасниками цього руху. Не треба плутати – я говорив тільки про одну частину і про одного персонажа", - заявив Богдан.

За словами очільника ОПУ, ніхто не розуміє, що таке "формула Штайнмаєра" і що "вона має бути прописана на відповідній зустрічі, і відповідні домовленості мають бути прописані в законі України".

"Це певна фікція назви, в якій ненаповнена на сьогоднішній день суть", – сказав керівник Офісу президента.

Окрім того, він погоджується, що саме через згоду на вирішення конфлікту на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" рейтинг президента упав на 7%:

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  НАБУ відкрило кримінальне провадження  за фактом можливої пропозиції у 20 мільйонів доларів як хабара голові Офісу Президента Андрію Богдану для того, аби він "не чіпав" київського мера Віталія Кличка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?