Лунають заклики до знищення Зеленського: Раду сколихнув новий гучний скандал
Категорія
Політика
Дата публікації

Лунають заклики до знищення Зеленського: Раду сколихнув новий гучний скандал

Лунають заклики до знищення Зеленського: Раду сколихнув новий гучний скандал
Джерело:  online.ua

Виступ колишнього президента Петра Порошенка спровокував неочікувану реакцію депутатів від "Слуги народу" - вони усією фракцією вийшли до трибуни Верховної Ради. Варто наголосити, що з трибуни нардеп Микита Потураєв заявив про роздмухування плану ненависті у суспільстві, передає ONLINE.UA.

"Саме за таким сценарієм було втрачено свободу і українську державу у 1917-1920 роках... Я готував інший виступ. Але коли від Петра Порошенка я не почув жодного слова про несприйнятної ситуації, яка трапилася днями. Навпаки ми знову чуємо, що ми щось не доробляємо, щось не попросили, щось не виконали", – каже Потураєв.

За словами нардепа, коли публічно лунають заклики до заколоту у бік добровольців та ветеранів це не є свободою слова.

"Лунають заклики до знищення верховного головнокомандувача. Може, це дійсно право на свою позицію, а, можливо, це державна зрада. Я вважаю, що ми повинні разом з цим розібратися – разом, Верховною Радою", – наголосив Микита Потураєв.

Після цього фракція "Слуги народу" розпочала збір підписів для звернення до правоохоронних органів щодо закликів до вбивства громадянина України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Генпрокуратура пред’явить підозру Петру Порошенко, коли буде зібрано доказову базу, що підтверджує вину колишнього президента України. Коли доказів буде достатньо, то ГПУ направить всі матеріали до Верховної Ради для зняття недоторканності з Порошенка. Про це заявив генпрокурор України Руслан Рябошапка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?