Аваков розповів про становище добровольців-ветеранів у Золотому
Категорія
Україна
Дата публікації

Аваков розповів про становище добровольців-ветеранів у Золотому

Аваков розповів про становище добровольців-ветеранів у Золотому
Джерело:  interfax.com.ua

Очільник Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що присутні у Золотому добровольці-ветерани не порушили ще закон. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Міністр прокоментував останні події, перебуваючи на інвестиційному форумі у Маріуполі. За його словами, він спілкувався щодо цієї ситуації вранці у вівторок, 29 жовтня.

"Це громадяни України, які вирішили там знаходитися, і вони там знаходяться, нічого не порушуючи у цей момент часу. Жодних конфліктів немає, наскільки я знаю", - підкреслив Аваков.

Він додав, що ввечері у понеділок, 28 жовтня, в околицях Золотого зафіксували обстріли зі стрілецької зброї. Він вважає, що це - справа ворожих диверсантів.

"І було кілька кулеметних чи автоматних черг. Але не стільки по них (добровольцях - ONLINE.UA) стріляли, скільки загалом це було", - стверджує міністр.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Арсен Аваков публічно підтримав усі підрозділи, які захищають територіальну цілісність України. Голова МВС відвідав один з полігонів "Азова" на тлі протистояння активістів-ветеранів та української влади у Золотому на Луганщині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?