Богдан пояснив, чому не поїхав із Зеленським до Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Богдан пояснив, чому не поїхав із Зеленським до Трампа

Богдан пояснив, чому не поїхав із Зеленським до Трампа

Голова Офісу президента України Андрій Богдан заявив, що не брав участь у зустрічі Володимира Зеленського і Дональда Трампа через рішення у Києві. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За його словами, особисто президент попросив його не йти на переговори.

"На зустрічі з Трампом? Чесно, не знаю. Володимир Олександрович сказав, що, мабуть, мені туди не треба йти", - відповів Богдан під час інтерв'ю.

На його думку, це пов'язане з негативною оцінкою його присутності у команді президента загалом.

Також голова ОПУ відреагував на питання про відмову адвоката Трампа Рудольфа Джуліані відвідувати Україну через оточення Зеленського, у якому повно "ворогів". Богдан нагадав про рішення нової влади не вести контактів з особами, що не є офіційними держслужбовцями.

У той час Офіс навіть нібито й гадки не мав про можливий візит особистого представника президента США.

Як повідомляв ONLINE.UA, Андрій Богдан розповів в інтерв'ю, що досі має певні контакти з олігархом Ігорем Коломойським. Він не буде цього заперечувати, але зазначить - їхня позиція по багатьох питаннях не збігається і справи ПриватБанку вони не торкаються.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?