Мережу розриває кліп на пісню "Лох" від Время и Стекло
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мережу розриває кліп на пісню "Лох" від Время и Стекло

Мережу розриває кліп на пісню "Лох" від Время и Стекло
Джерело:  online.ua

Український гурт "Время и Стекло" нарешті випустив кліп на один з найпопулярніших треків з нового альбому VISLOVO - "Лох". Варто зазначити, що режисеркою відео стала талановита Таню Муіньо, яка нещодавно знімала кліп для самої Кеті Перрі, передає ONLINE.UA.

У кліпі оживають найяскравіші тренди 2000-х: total denim, лакові куртки, зухвалі міні, рейверських окуляри, кепі і снебпекі, ланцюги і максимум непоєднуваних аксесуарів, гофре, гліттер, мелірування і гелеві укладання. У модній ретроспективі брали участь українські та світові бренди: KSENIA SCHNAIDER, Anton Belinskiy, Paco Rabanne, I am Gia, CULTNKD. За стиль в кліпі відповідали Оля Поліщук та Андрій Панасюк.
Надя і Позитив стали героями-асоціаціями епохи нульових. Надя з'являється в образі типової для того часу довгоногої блондинки, що копіює стиль Крістіни Агілери, власниці салону краси і зухвалої койоткі, сексуально танцює на барній стійці і пристрасно цілується з Дантесом в авто. А Позитив встиг перевтілитися в чотирьох персонажів: стиліста по волоссю, фейсконтрольщіка нічного клубу, бед бою на Феррарі і бармена.

 "Мій улюблений образ в кліпі - блондинка в нічному клубі. Якби зараз я повернулася в нульові, виглядала б саме так. Чого не скажеш про тренд на накладні нігті, з якими я проходила 15 годин зйомки і які по черзі відклеювалися кожні 15 хвилин. З чим асоціюються у мене 2000-і? З Крістіною Агілерою і чомусь з солярієм (сміється)", - зізналася Надя.

Позитив також емоційно прокоментував нову відеороботу гурту.

"Тільки недавно думав, що треба повертати кліпи 2000-х в наші реалії - і ось« Лох »і олдскульщіна, по якій ми всі нудьгували! Для мене це напевно рекордну кількість образів в кліпі. Ще й настільки різних і дивних. Я так вжився в своїх персонажів, якийсь час не міг вийти з образів", - каже співак.

Як повідомляв ONLINE.UA, 5 жовтня в київському Палаці Спорту відбулося наймасштабніше та довгоочікуване шоу цієї осені — VISLOVO.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?