Зеленський зробив жорстку заяву про ПриватБанк і Коломойського
Категорія
Економіка
Дата публікації

Зеленський зробив жорстку заяву про ПриватБанк і Коломойського

Зеленський зробив жорстку заяву про ПриватБанк і Коломойського
Джерело:  24 канал

Президент України Володимир Зеленський заявив, що чинний уряд не планує повертати так звані "проблемні" банки колишнім власникам. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Зокрема, йдеться про ПриватБанк та Ігоря Коломойського. Відповідну заяву голова держави зробив під час інвестиційного форуму у Маріуполі.

"З ринку було виведено близько 100 банків, зокрема, "Дельта Банк", "Надра Банк", банк" Фінанси і Кредит". Націоналізували "ПриватБанк". У кожній з цих справ, я ще раз кажу, буду захищати тільки інтереси України, інтереси кожного українця. Усі ці проблеми не повинні вирішуватися за рахунок платників податків", - пояснив Зеленський.

Таким чином президент відповів на чутки про нібито підготовку владою повернення націоналізованих банків, серед яких - ПриватБанк.

Нагадаємо, націоналізація ПриватБанку відбулася наприкінці 2016 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський нещодавно в інтерв'ю американському виданню розповів, що не боїться жорстко говорити з олігархом Ігорем Коломойським. Він стверджує, ніби буде тиснути на нього з метою отримання інвестицій для відновлення Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?