В РНБО розповіли про майбутнє розведення у Петрівському
Категорія
Україна
Дата публікації

В РНБО розповіли про майбутнє розведення у Петрівському

В РНБО розповіли про майбутнє розведення у Петрівському
Джерело:  Hromadske

Населення села Петрівського Донецької області підтримало розведення військ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Громадське".

За словами Сергія Сівохо - нового радника секретаря РНБО України з питань Донбасу, спеціальна делегація відвідала населений пункт.

"Ми вчора були в Петрівському. Постійно звідусіль ми чули одне — люди хочуть розведення військ, люди хочуть миру. Це люди, які живуть там, вони не приїхали", - стверджує посадовець.

Нагадаємо, у вівторок, 29 жовтня, офіційно оголошено про початок розведення військ в околицях населеного пункту Золоте на Луганщині. За інформацією української сторони, воно стартувало о 12:00.

Український президент Володимир Зеленський також прокоментував відведення підрозділів ЗСУ. На його думку, це чудові новини, а у зоні військових заходів не зафіксовано обстрілів.

Як повідомляв ONLINE.UA, спецпредставник ОБСЄ Мартін Сайдік також підтвердив з боку спостерігачів факт розведення. Згідно з його заявою, сторони конфлікту неподалік від Золотого обмінялися сигнальними ракетами та почали відхід. Наступні кроки будуть обговорені на зустрічі ТКГ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?