Генсек НАТО повідомив українцям чудову новину
Категорія
Політика
Дата публікації

Генсек НАТО повідомив українцям чудову новину

Генсек НАТО повідомив українцям чудову новину
Джерело:  online.ua

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що увідносинах України та НАТО буде запущена нова ініціатива, що має поєднати всі існуючі досі формати співпраці. Про це він заявив на пресконференції в Одесі, передає ONLINE.UA.

За словами генсека, це не перший перегляд підходів у співпраці з Україною.

"Ми маємо довгострокове партнерство з Україною і час від часу його переглядаємо... У нас вже є річні національні програми, ми маємо Комплексний пакет допомоги, і маємо Комісію Україна-НАТО, яка є важливим інструментом.Зараз ми запускаємо нову ініціативу, яка має на меті скоординувати та сумістити ці різні формати роботи, зробивши їх більш пов’язаними та узгодженими", - заявив він.

Столтенберг також нагадав про рішення Альянсу, ухвалене навесні, про надання Україні додаткової допомоги.

"Тоді ми вирішили знову підвищити нашу співпрацю у різних сферах, та переважно – у питаннях, пов’язаних із військово-морським флотом", - пояснив він.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  на ПА НАТО розглянули важливу доповідь по Україні, в якій йшлося про посилення допомоги Києву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?