У поліції розповіли про ситуацію у Золотому, де почали розведення
Категорія
Україна
Дата публікації

У поліції розповіли про ситуацію у Золотому, де почали розведення

У поліції розповіли про ситуацію у Золотому, де почали розведення
Джерело:  online.ua

Нацполіція та Нацгвардія посилили патрулі у Золотому-4 Луганської області та його околицях. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Міністерства внутрішніх справ.

Також йдеться про введення посиленого режиму служби правоохоронців.

"Зокрема виставлені додаткові наряди поліції, вулиці цілодобово патрулюють піші та мобільні наряди. У разі потреби в оперативному штабі миттєво приймаються рішення щодо корегування сил та засобів, задіяних до охорони правопорядку", - пояснили в МВС.

За словами заступник начальника Нацполіції Вадима Трояна, українська влада контролює усі в'їзди та виїзди до селища. Він стверджує, що українську територію та громадян ніхто не залишить.

Нагадаємо, розведення під Золотим було узгоджено ще на початку жовтня. Його почали лише нещодавно через тривалі обстріли з боку бойовиків.

Як повідомляв ONLINE.UA, наразі в зоні проведення Операції Об'єднаних сил чинний режим "жовтий". Його ввели через початок розведення, який потребує посиленої уваги. За новими правилами посилено повноваження військовослужбовців і правоохоронців, а переміщення громадян відбувається за більш жорсткими умовами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?