Джордж Мартін особисто відреагував на скасування приквелу "Гри престолів"
Категорія
Культура
Дата публікації

Джордж Мартін особисто відреагував на скасування приквелу "Гри престолів"

Джордж Мартін особисто відреагував на скасування приквелу "Гри престолів"
Джерело:  online.ua

Американський письменник Джордж Мартін висловив розчарування через скасування серіалу "Довга ніч" - приквел до його магнум опус "Гри престолів". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його офіційний блог.

Він зазначив, що пілотну серію вже зафільмували у Північній Ірландії. Митець не вважає, що існує зв'язок між скасуванням "Довгої ночі" та підготовкою до створення нового серіалу у тому самому всесвіті.

"Я, зрозуміло, був засмучений новиною, що проєкт не стане серіалом. Джейн Голдман – приголомшлива сценаристка і я із задоволенням попрацював з нею. Не знаю, чому HBO вирішив не замовляти виробництво сезону, але не думаю, що це якось пов'язано з "Домом Дракона". Це розбиває серце: ти працюєш над пілотною серією, ростиш її власними кров'ю, потом і сльозами – і в підсумку все це не призводить ні до чого", - підкреслив Мартін.

Письменник оголосив подяку членам команди, яка працювала над створенням "Довгої ночі". Він звернув увагу, що не буде співпрацювати зі сценаристами іншого приквелу - "Дім Дракона" - доки не буде завершена книга "Вітер зими".

Як повідомляв ONLINE.UA, офіційно телеканал HBO анонсував серіал "Дім Дракона". Його сюжет буде цілком присвячений династії Таргарієнів. Події розгортатимуться за три сторіччя за епізодів "Гри престолів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?