У штабі ООС зробили заяву про ситуацію у Золотому, де розводять сили
Категорія
Україна
Дата публікації

У штабі ООС зробили заяву про ситуацію у Золотому, де розводять сили

У штабі ООС зробили заяву про ситуацію у Золотому, де розводять сили
Джерело:  online.ua

Українські силовики та правоохоронці ведуть посилену роботу в околицях Золотого-4 на Луганщині. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку штабу Операції Об'єднаних сил.

Зазначається, що цілком процес розведення на ділянці №2 ще не завершено.

"Для забезпечення правопорядку та спокою мирних жителів на зазначеній вище ділянці бійці Національної гвардії України разом зі співробітниками Національної поліції України зі складу Об’єднаних сил несуть службу у посиленому режимі. Кілька спільних піших нарядів гвардійців та поліцейських патрулюють вулицями Золотого-4", - пояснили у штабі.

Командування організувало безпосередньо у населеному пункті цілодобові мобільні блокпости. Їхнє головне завдання - забезпечувати охорону порядку.

Нагадаємо, розведення узгоджене загалом у трьох локаціях - Станиці Луганській та Золотому-4, а також під Петрівським на Донеччині. Наразі процес ще не почали в останній з них.

Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики так званої "ДНР"анонсували відведення своїх угрупувань від Петрівського  у понеділок, 4 листопада. Українська сторона назвала подібні заяви провокацією, бо не має намірів відповідати на сигнальні ракети окупантів через нещодавні обстріли. Про можливий зрив розведення було оголошено заздалегідь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?