Гончарук дав українцям гучну обіцянку
Категорія
Україна
Дата публікації

Гончарук дав українцям гучну обіцянку

Гончарук дав українцям гучну обіцянку
Джерело:  online.ua

Очільник Кабміну Олексій Гончарук запевняє, що доопрацьований проєкт державного бюджету на 2020 рік не передбачає підвищення податків і містить скорочення дефіциту. Про це він повідомив у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Учора уряд ухвалив проєкт бюджету-2020 до другого читання... Вперше без підвищення податків і зі скороченням дефіциту, щоб зменшувати борги, які всі повинні віддавати", - заявив Гончарук.

На його переконання, держава повинна не заважати, а навпаки створювати чесні і конкурентні умови для розвитку тих, хто цього хоче, і надавати підтримку тим, хто дійсно цього потребує.

"Вища цінність держави - соціальний капітал, люди з усіма їхніми досягненнями. Саме тому, ми заклали в бюджет наступного року розвиток стратегічно важливих напрямків для людей. Один з них - медицина. Зокрема, йдеться про систему екстреної медичної допомоги", - наголосив політик.

За його словами, в проєкті багато інноваційних речей, в яких закладена капіталізація зростання, за рахунок чого будуть кошти, щоб підвищувати соціальні стандарти. Окрім того, Гончарук анонсував, що 5 листопада об 11:00 уряд всім складом представить проект держбюджету-2020 онлайн.

Нагадаємо, що наступного року доходи державного  бюджету передбачені на рівні  1 трлн 79,5 млрд грн, а мінімальна зарплата – на рівні 4723 грн. При цьому витрати на національну безпеку й оборону плануються на рівні 245,8 млрд грн, що на 33,8 млрд грн більше, ніж у поточному році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?