Кремль залучив до пропаганди туризму в окупованому Криму голлівудську зірку
Категорія
Світ
Дата публікації

Кремль залучив до пропаганди туризму в окупованому Криму голлівудську зірку

Кремль залучив до пропаганди туризму в окупованому Криму голлівудську зірку
Джерело:  Крим.Реалії

Зірка американських бойовиків Стівен Сігал приєднався до пропаганди туристичного проєкту "Золоте кільце Боспорського царства" в РФ та окупованому Криму. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Крим.Реалії".

За даними російської влади, актор став "амбасадором" проєкту.

"Сертифікат амбасадора Сігалу вручив автор і керівник проєкт Христофор Константініді в рамках робочої зустрічі, яка пройшла в московській штаб-квартирі Російського географічного товариства", - цитує повідомлення видання.

Кремль планує, що Сігал буде пропагувати туризм окупованим Кримом за кордоном. Зокрема, намагатиметься популяризувати його на "батьківщині самураїв".

Втім, особисто Сігал не коментував своєї участі у подібних туристичних ініціативах.

Медіа інформують, що "Золоте кільце Боспорського царства" з'явилося 2019 року. Проєкт об'єднує античні руїни у Краснодарському краї, Ростовській області та анексованому Криму.

Нагадаємо, Стівен Сігал отримав російське громадянство з рук президента Володимира Путіна у 2016 році. Таким чином, він став у низку західних зірок, які загравали з Кремлем попри його агресивну політику. Інший приклад - Жерар Депардьє.

Як повідомляв ONLINE.UA, близько року тому Стівен Сігал заявив про бажання очолити керівництво російського регіону. Він бажає керувати Приморським краєм, бо його пращури нібито "звідти".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?