Зеленський розповів про новий військовий орган за стандартами НАТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський розповів про новий військовий орган за стандартами НАТО

Зеленський розповів про новий військовий орган за стандартами НАТО
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський наголоси на необхідності створення військової поліції. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу державного лідера.

Голова країни виступив з низкою доручень керівництву Верховної Ради. Вони стосуються галузі оборони та безпеки.

"Міністр оборони Андрій Загороднюк до 31 грудня має впровадити нову об’єднану систему керівництва та управління силами оборони, яка відповідатиме стандартам НАТО. Крім того, у структурі Міноборони має бути створений сучасний ефективний правоохоронний орган – військова поліція", - пояснило представництво.

Окрім того, Зеленський доручив створити концепцію об'єднаного реєстру ветеранів та проєкт ТЗ платформи "Е-ветеран". Це повинні зробити представники Міністерства зі справ ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо перемішених осіб.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський нещодавно звернувся до артилерійських підрозділів ЗСУ з нагоди професійного свята. Перш за все він привітав військовослужбовців. Президент закликав їх завжди бути напоготові та тримати "порох сухим". Україні це вкрай потрібно в умовах оборони від агресора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?