Я в шоці: Зеленський зробив жорстку заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Я в шоці: Зеленський зробив жорстку заяву

Я в шоці: Зеленський зробив жорстку заяву

Президент України Володимир Зеленський під час відвідування Харківщини обурився станом оборонного комплексу у регіоні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За його словами, він хоче спитати міську чи обласну владу - чому у будь-якій харківській будівлі холодно.

"У нас більше 10% підприємств "Укроборонпрому" знаходяться на Харківщині. Зараз ми були на авіаційному заводу, на легендарному заводі Малишева. Я в шоці. Нам сказав директор заводу, що з 2009 року один танк побудували. А за радянських часів було 900 танків на рік", - відзначив Зеленський.

Державний лідер нагадав про заборгованість зарплатні, яка сягає 4 років, а також її низький рівень - близько 3,5 тисячі.

"Як може людина поважати себе і працювати на державу?" - питає він.

Зеленський також згадав інформацію про працю робітників у приміщенні, де температура не підіймалася вище 0 градусів.

Через усі наявні проблеми президент закликав прем'єр-міністра Олексія Гончарука зібрати уряд із залученням представників правоохоронних органів.

Як повідомляв ONLINE.UA, Офіс президента проінформував, що у порядок денний харківського візиту Володимира Зеленського входить відвідування об'єктів "Укроборонпрому" та представлення нового очільника ОДА.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?