Ляшко побився з людиною Зеленського - шокуюче відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ляшко побився з людиною Зеленського - шокуюче відео

Ляшко побився з людиною Зеленського - шокуюче відео
Джерело:  online.ua

Очільник "Радикальної партії" Олег Ляшко влаштував бійку із нардепом фракції "Слуга народу" Андрієм Герусом, повідомляє ONLINE.UA.

Зазначається, що Ляшко зустрів Геруса нібито випадково у залі офіційних делегацій VIP-терміналу "Борисполя". Запитав, чому "слуга народу" не з народом і за які гроші той влаштовує переліт. Згодом Ляшко взявся питати про російську енергію і назвав Геруса "довб..ом". Після того як колишній нардеп ткнув у чинного нардепа пальцем, між ними зав'язалася штовханина, під час якої Ляшко вчепився за Герусову сорочку і порвав її.

 "Сьогодні відомий захисник бізнесу Ахметова, забутий всіма Ляшко мене очікував у аеропорту Бориспіль, щоб влаштувати шоу-провокацію. Звісно ж, претензія Ляшка це імпорт електроенергії. Хоча 3 роки імпорту вугілля із Росіі по формулі Роттердам+, що супроводжувалося ростом тарифів для украінських споживачів, його повністю влаштовувало. Бо на цьому добре заробляв його любий "немонополіст"...", - прокоментував сутичку Герус.

Ляшко також відреагував на конфлікт, що виник, в своїх соцмережах.

"Сьогодні випадково побачив у ЗОДі "слугу народа" Геруса, який відкрив імпорт російської електроенергії з Росії. Коли у російського лобіста закінчилися аргументи, він почав махати руками…", - написав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, очільник Офісу Президента України Андрій Богдан оновив головне фото на своїй фейсбук-сторінці, яке шокувало користувачів мережі. На світлині держпосадовець постав з вибитими зубами і синцями на обличчі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?