У Китаї вигадали нову заборону спеціально для дітей - подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Китаї вигадали нову заборону спеціально для дітей - подробиці

У Китаї вигадали нову заборону спеціально для дітей - подробиці
Джерело:  online.ua

Китайський уряд запровадив нову заборону у відношенні неповнолітніх та їхнього дозвілля. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.

За інформацією видання, діти не зможуть грати у відеоігри з 22:00 до 08:00 кожного дня. Рішення прийнято для скорочення загального обсягу часу, який вони приділяють геймінгу.

Офіційні дані стверджують, що влада зацікавлена у стримуванні залежності молоді від ігор, покращенні "фізичного і психічного здоров'я" людей, а також позитивно вплинути на їхній прогрес в освіті.

Загалом підлітки до 18 років зможуть насолоджуватися відеоіграми лише до 90 хвилин на день у будні, а також до трьох годин у свята.

Видавці відеоігор за новини правилами повинні будуть вимагати реальні імена та номер мобільного телефону осіб, які проходять реєстрацію. Це допоможе контролювати час.

Також гравці від 8 до 16 років не зможуть поповнювати рахунки в ігрових акаунтах понад 200 юанів щомісяця, а від 16 до 18 років - понад 400 юанів. Ці суми відповідають близько 700 та 1400 гривень.

Як повідомляв ONLINE.UA, китайські науковці працюють над розробкою власної місячної та марсіанської місій для майбутнього.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?