Зеленський нарешті задекларував доходи: чим володіє президент України
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський нарешті задекларував доходи: чим володіє президент України

Зеленський нарешті задекларував доходи: чим володіє президент України
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський вніс в електронну декларацію 0,9 млн гривень доходів від надання іноземцям в оренду майна. Зміни в майновому стані задекларовані Зеленським 6 листопада, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що 28 жовтня президент отримав 902 454 гривні доходу від надання в оренду майна (якого саме - не вказано) іноземним громадянам Сиран Сонг і Хінуї Лін.

Варто нагадати, що після вступу на посаду Зеленський вказав у декларації 9,2 млн грн річного доходу, в тому числі, зарплата склала 4,1 млн грн. Його дружина отримала за рік 5,5 млн грн доходу. Окрім того, він задекларував кілька квартир у Києві, квартиру дружини в Криму і кілька об'єктів нерухомості за кордоном.

Також у подружжя є по кілька цінних годинників марок Roleх, Piaget, Bovet, BREGUET, Tag Heuer; автомобілі - LAND ROVER, MERCEDES-BENZ. Рік тому у дружини Зеленського був ще і BMW.

Глава держави також задекларував 3 винаходи, 3 - корисні моделі, більше 30 - торговельних марок або комерційних найменувань.

Як повідомляв ONLINE.UA, 7 листопада Володимир Зеленський блокував новий законопроєкт "слуг народу". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?