Гончарук зробив гучну заяву про вплив Коломойського на Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Гончарук зробив гучну заяву про вплив Коломойського на Зеленського

Гончарук зробив гучну заяву про вплив Коломойського на Зеленського
Джерело:  interfax.com.ua

Український глава Володимир Зеленський "не керується через SMS", які йому нібито надходять від олігархів. На нього не мають жодного впливу ні Ігор Коломойський, ні Рінат Ахметов, ні інші бізнесмени-монополісти. Про це заявив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук на Київському міжнародної економічному форумі в суботу, 9 листопада, передає ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"На мене особисто не впливає ні Ахметов, ні Коломойський. Я впевнений в тому, що президент Зеленський самостійна людина, і не управляється СМС з жодною зі сторін. Я вважаю, що багато хто з цих людей хотіли б, щоб всі вважали, що у них є величезний вплив на уряд, парламент і президента. Я впевнений в тому, що так мало впливу, як мають ці громадяни зараз, вони не мали ніколи", - заявив Гончарук.

Український прем'єр підкреслив, що новий уряд приймає важливі заходи для боротьби з монополіями олігархів. Це створення регулятора комунальних тарифів, чесного Антимонопольного комітету, справедлива приватизація і чесні суди.

"Я не вважаю, що Коломойський кудись повертається. Я не вважаю, що вплив олігархів збільшується. Ні, він зменшується. Я впевнений, що вплив олігархів і в медіа також буде поступово зменшуватися, але за один день це зробити неможливо", - резюмував прем'єр-міністр.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент України Володимир Зеленський заявив, що чинний уряд не планує повертати так звані "проблемні" банки колишнім власникам. Зокрема, він згадав Приватбанк Ігоря Коломойського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?