Ми сидимо і боїмося: відомий російський гуморист жорстко розкритикував політику Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Ми сидимо і боїмося: відомий російський гуморист жорстко розкритикував політику Путіна

Ми сидимо і боїмося: відомий російський гуморист жорстко розкритикував політику Путіна
Джерело:  online.ua

Популярний російський артист і гуморист Максим Галкін, чоловік Алли Пугачової, несподівано виступив з жорсткою критикою на адресу президента РФ Володимира Путіна. Під час свого виступу в одному з російських міст Галкін показав номер з різким жартом на тему ситуації в Росії, в якій в пух і прах розніс політику Путіна по відношенню до росіян. Цікаве відео з виступом Галкіна з'явилося в мережі, передає ONLINE.UA.

У своїй промові Галкін підкреслив, що на російське телебачення повернулися радянські часи в гіршому сенсі слова, а Володимиру Путіну, який подумки Марс завойовує, дуже нудно з росіянами, у яких пенсії не ті.

"Весь час розповідають про Україну. Мене вже так це дістало - я ж не в Україні живу! Що ви мені весь час про неї розповідаєте? Ви нам про нас розкажіть. Таке враження, що у нас все налагодилося і залишилося тільки українцям допомогти", - обурено заявив на початку виступу Галкін.

Далі він з сарказмом висміяв російські ЗМІ, які вказують росіянам, як їм потрібно думати.

"У нас, з точки зору телебачення, радянські часи повернулися. У гіршому сенсі слова, тому що нам не дають часу обмізкувати. Розжовують відразу, кажуть: це вороги, це ні, ви - туди, ви - сюди. Ми сидимо, боїмося, що нам дадуть коліном в щелепу. Але, в принципі, я хочу вам сказати, поки що хоча б на концертах можна говорити, що хочеш", - додав Галкін.

Потім артист торкнувся Путіна і його політики в Росії. Він підкреслив, що на посту президента Путін вже Брежнєва обігнав, а ціле покоління росіян, які з'явилися на світ під час його презідентсва, навіть не здогадуються, що у Росії може бути інший лідер.

"Путін вже майже 20 років при владі, вже Брежнєва обігнав. Звичайно, він розуміє краще нас. Звичайно, йому нудно з цими світовими лідерами, які кожні чотири роки змінюються, наївні люди. У нас вже ціле покоління людей народилося, які і не знають, що є інший президент, вони думають, що ця посада так і називається - Путін", - посміявся Галкін.

Також Галкін звернув увагу на те, що Путіна не хвилюють проблеми російських громадян, у яких є безліч проблем, включаючи пенсії. Артист вважає, що президент Росії став особистістю зовсім іншого масштабу, якому з громадянами РФ вже просто нудно.

"А Путіну вже самому нудно з нами, розумієте? У нас проблеми, у нас пенсії не ті, там не те зробили, тут не те. А він вже іншими масштабами мислить. Він вже Марс подумки завойовує. А ми тут:"Ой, як нам далі жити?". А він каже:"Потерпіть, затягніть поясок". Ми всі затягуємо - хто на поясі, хто на шиї. Ми всі чекаємо. Тому що він зовсім іншого масштабу вже особистість, правда. Якби наш Путін хоч раз би вийшов на дебати? Він не ходить - ми йому набридли всі. Якби він вийшов хоча б сам проти себе, знаєте? Ми б йому дві трибуни поставили, ось він вийшов - з лівої трибуни і сказав: "Я вважаю так". Перейшов на праву трибуну - заперечив. Перебіг на ліву ... на праву ... І між ними в костюмі Мао Цзедуна Соловйов стоїть: то одному Путіну посміхнеться, то іншого похвалить. Ось це було б шоу", - продовжив Галкін.

Підкреслюючи "досвідченість" Путіна в порівнянні з іншими політичними лідерами, Галкін згадав скандальну телефонну розмову президента США Дональда Трампа з українським лідером Володимиром Зеленським.

"Трамп - ну дитячий сад! У розмові із Зеленським, знаючи, що розмова записують, обговорює, як йому мочкануть свого політичного опонента! Ну ідіот!" - посміявся Галкін.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий російський музикант і фронтмен групи "Машина времени" Андрій Макаревич, відомий жорсткою критикою російської влади, написав нову пісню, яка стала відповіддю на погрози Путіна про ядерний удар.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?