Міністр оборони Загороднюк хоче скасувати призов
Категорія
Політика
Дата публікації

Міністр оборони Загороднюк хоче скасувати призов

Міністр оборони Загороднюк хоче скасувати призов
Джерело:  online.ua

Міністр оборони Андрій Загороднюк повідомив про плани скасувати військовий призов. Про це він розповів в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Позиція держави і моя персональна ціль – це скасувати призов. Ми рухаємося до професійної армії згідно зі стандартами НАТО, яка буде професійною, підготовленою і оснащеною", - заявив він.

За словами Загороднюка, перехід на професійну армію не буде швидким. За його словами, кожен військовослужбовець має знати своє місце та мати чітку військову кар’єру.

 Як відомо, протягом жовтня-грудня в Україні триватиме осінній призов громадян на строкову військову службу. Наприкінці вересня військові комісаріати Києва передали до Національної поліції майже 35 тисяч справ на киян, які ухиляються від призову на строкову військову службу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  українські військові поставили бойовикам жорстку умову. Вони заявили, що якщо виникне загроза, то ЗСУ миттєво повернуться на свої позиції в Петровському, де 9 листопада розпочалося розведення сил і засобів. У разі, якщо бойовики порушать умови домовленостей і почнуть наступ, то відповідь буде негайною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?