Олена Зеленська прикрасить обкладинку Vogue - вражаючі кадри
Категорія
Культура
Дата публікації

Олена Зеленська прикрасить обкладинку Vogue - вражаючі кадри

Олена Зеленська прикрасить обкладинку Vogue - вражаючі кадри
Джерело:  vogue.ua

Обкладинку грудневого номеру  Vogue UA  прикрасить перша леді Олена Зеленська. Варто зазначити, що команда видання підготувала три варіанти обкладинки, які показують Олену у різних статусах, передає ONLINE.UA.

"Ми зробили три обкладинки з головною героїнею номера, щоб показати її в різних якостях. На одній - строгий офіційний портрет. На іншій Олена відображена зі своєю сім'єю, і в оточенні найважливіших людей її життя вона інша - зворушлива і безтурботна. На третій, digital-обкладинці, ми бачимо просто жінку - красиву і чарівну", - зазначив головний редактор видання Філіп Власов.

За його словами, команда видання хотіла показати максимально чесну і щиру історію, і для роботи над проєктом запросили голландського фотографа Пола Беллаарта - його майже документальний стиль дозволив показати першу леді максимально правдиво, такою, яка вона є в житті.

Наразі відомо, щов інтерв'ю виданню Олена розповість про життя в новому статусі, нові обов'язки і можливості, а також про моду як інструмент культурної дипломатії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що перша леді України і дружина президента Олена Зеленська взяла участь в щорічному обіді Fashion 4 Development на підтримку Цілей розвитку тисячоліття ООН. Для цього заходу  вона вибрала дуже елегантний костюм, в якому, на думку українців, затьмарила Мелані Трамп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?