True Kurazh Sale: в Києві пройде масштабна барахолка осені Кураж Базар
Категорія
Культура
Дата публікації

True Kurazh Sale: в Києві пройде масштабна барахолка осені Кураж Базар

True Kurazh Sale: в Києві пройде масштабна барахолка осені Кураж Базар
Джерело:  online.ua

У суботу та неділю, 16 і 17 листопада, в Києві пройде найочікуваніша барахолка осені від Кураж Базар - True Kurazh Sale. Організатори заходу обіцяють знижки на класні брендові речі до 70-90%. Учасники шопінг-марафону зможуть придбати у зіркових продавців за смішними цінами дорослий та дитячий одяг, взуття, аксесуари, товари для дому, екотовари, книги, платівки, комікси, а після вдалих покупок відмінно розважитися і смачно перекусити в зоні фуд-корту, передає ONLINE.UA.

У 2019 барахолку Кураж Базару розділили на дві частини. В одній можна буде купити нові речі, серед яких будуть представлені актуальні колекції українських дизайнерів і брендів, хіти минулих колекцій та бестселери всіх часів.

Друга частина - "Старе" - для любителів вінтажу. Тут можна буде знайти старі прикраси, сумки, одяг і взуття, значки, плакати і постери.

Для дорослих гостей барахолки організатори Кураж Базару підготували масу розваг, але не забули і про малюків. У дитячій зоні будуть проходити цікаві майстер-класи та ігри для найменших учасників заходу.

Також в цьому році організатори Кураж Базару відмовилися від пластику у всіх його проявах. Тому і своїм гостям вони радять для комфортного шопінгу заздалегідь подбати про авоську чи шопер.

Проходити масштабна барахолка осені Кураж Базар буде традиційно на ВДНГ (Проспект Глушкова, 1, павільйон 19). Вартість вхідного квитка - 150 грн. Дітям до 12 років, людям з інвалідністю, людям пенсійного віку, учасникам АТО, вагітним і іменинникам - безкоштовно. Відкриється барахолка о 10:00 16 листопада.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Києві 7-8 вересня на території ВДНГ відбулася яскрава подія, створена для всіх книгоманів і книголюбів столиці - Літературний Кураж Базар.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?