Відновлення неможливо: WhatsApp почав масове блокування користувачів
Категорія
Технології
Дата публікації

Відновлення неможливо: WhatsApp почав масове блокування користувачів

Відновлення неможливо: WhatsApp почав масове блокування користувачів
Джерело:  online.ua

WhatsApp почав масове блокування користувачів за порушення правил месенджера. Під блокування потрапляють всі учасники чатів з підозрілою назвою. Відновлення після такого блокування неможливо. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Gizchina.

Відомо, що WhatsApp заблокував вже багато акаунтів. Заблоковані користувачі повідомили в соцмережах, що вже звернулися за поясненнями в техпідтримку, але отримали стандартну відповідь - блокування сталося через порушення правил.

Адміністрація WhatsApp рекомендує, щоб уникнути блокування групи і її учасників, не привласнювати групам провокаційні назви. Там закликали адміністраторів чатів позбавити учасників можливості змінювати назву групи і відмовитися від частих змін мета-даних про групу.

Нагадаємо, останнім часом WhatsApp веде активну боротьбу з агресією, екстремізмом, спамом і фейковими новинами. Чати і дзвінки WhatsApp зашифровані, тому хтось всередині компанії не може читати листування. Однак її співробітники мають доступ до метаданих чатів (дата створення, назва, опис).

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярний месенджер WhatsApp стане недоступний на деяких пристроях. Зазначено, що програма вже перестала працювати на гаджетах з операційною системою Nokia Series 40.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?