Путін готовий до зустрічі з Зеленським, але є одне "але"
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін готовий до зустрічі з Зеленським, але є одне "але"

Путін готовий до зустрічі з Зеленським, але є одне "але"
Джерело:  online.ua

Речник Кремля Дмитро Пєсков заявляє, що президент РФ Володимир Путін не проти зустрічі з українським лідером Володимиром Зеленським, але без ретельної підготовки це не принесло би великої користі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Путін сам говорив, що він ніколи не відмовляється від подібних зустрічей і від цієї зустрічі теж, але вважає, що зустріч заради зустрічі принесе мало користі, вона повинна бути добре підготовлена. На даний час ми всі концентруємося на підготовці до процесів нормандського формату, для цього, звичайно, повинні бути виконані всі зобов'язання, які сторони взяли на себе в Мінську", - сказано в повідомленні.

За словами Пєскова, Кремль вітає процес розведення сил і засобів на Донбасі і що це "стане дуже важливим елементом в плані підготовки зустрічі в нормандському форматі".

Варто зазначити, що раніше колишній президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв запропонував президентам України і Росії провести зустріч тет-а-тет в Казахстані. Він також додав, що вже отримав згоду Зеленського.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в МЗС РФ різко відреагували на те, що Зеленський хоче на нормандському саміті підняти питання Криму. Заступник міністра закордонних справ Росії Андрій Руденко вважає, що "бажання президента України не відповідають реаліям", давши зрозуміти, що Москва не збирається говорити про незаконну анексії українського півострова ні в якому форматі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?