У Раді знову проголосували за скандальний законопроєкт - подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді знову проголосували за скандальний законопроєкт - подробиці

У Раді знову проголосували за скандальний законопроєкт - подробиці

Скандальний законопроєкт 2047-д, спрямований на скасування так званих "майданчиків Яценка", пройшов голосування у першому читанні Верховної Ради. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Вважається, що згадана схема дозволяла "нечистим" посадовцям заробляти на посередництві між оцінниками майна та Фондом держмайна.

За словами спікера Дмитра Разумкова, ініціативу підтримали 378 народних депутатів.

"Ставлю на голосування пропозицію про прийняття за основу проєкту закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо ліквідації корупційної схеми у сфері реєстрації інформації зі звітів про оцінку об'єктів нерухомості. Реєстраційний номер 2047-д. 378 за! Рішення прийнято", - оголосив він.

Нагадаємо, нещодавно у фракції "Слуга народу" стався "розкол". Група депутатів не підтримала відповідний законопроєкт раніше.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський після зазначеного саботажу доручив організувати перевірку. Він вважає, що окремі народні депутати отримали хабаря за відмову підтримки законопроєкта, який скасовує "майданчики Яценка" в оцінці майна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?