Що Зеленському українці не пробачать ніколи - версія Слуги народу
Категорія
Політика
Дата публікації

Що Зеленському українці не пробачать ніколи - версія Слуги народу

Що Зеленському українці не пробачать ніколи - версія Слуги народу
Джерело:  ЛІГА.net

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія вважає, що втрату окупованих територій українці не пробачать главі держави Володимиру Зеленському, передає ONLINE.UA з посиланням на "Liga.net".

Нардеп прокоментував останні дослідження про настрої на Донбасі. Арахамія зізнався, що ця статистика його засмутила.

"Перша думка: добре б цю статистику підтвердити ще якимись джерелами. Але я схильний їй більше вірити, ніж не вірити. Що з цим робити? Для того, щоб виграти уми, треба на них впливати. Треба робити телеканали і сайти. Зміна менталітету - справа не швидка", - сказав глава фракції.

На запитання, що може це ще говорить про те, що треба ставити стіну, адже проект Зеленського про реінтеграцію розсипається, Арахамія сказав:

"Якщо ви поставите стіну і де-факто визнаєте втрату територій - вам цього не пробачать ніколи".

На ремарку журналіста, що не Зеленський їх втратив, Арахамія також зазначив:

"Завжди запам'ятають, при кому це було. Це історія, в яку не включатиметься жоден з політиків в цьому світі".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  у Путіна придумали нову причину для зриву нормандського саміту. Спікер Кремля Дмитро Пєсков заявив, що про дату переговорів можна буде говорити після розведення сил на Донбасі, незважаючи на те, що воно вже завершено.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?