Київське метро оновило правила для пасажирів: що потрібно знати
Категорія
Україна
Дата публікації

Київське метро оновило правила для пасажирів: що потрібно знати

Київське метро оновило правила для пасажирів: що потрібно знати
Джерело:  online.ua

Київська міська рада оновила правила поведінки у метрополітені для пасажирів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані.

Депутати підтримали нововведення на засіданні у вівторок, 12 листопада. Зазначається, що попередні правила оцінили як застарілі, бо вони прийняті 1995 року.

За оновленими правилами, у метро наразі не можна:
- жебракувати;
- вести торгівлю;
- грати музику чи гучно її вмикати;
- агітувати;
- розклеювати рекламу;
- вести масові заходи.

"Пасажири метро зобов’язані мати охайний зовнішній вигляд. Вхід до підземки буде заборонено частково одягненим пасажирам, а також без взуття, або в нижній білизні. Також не можна пересуватися на самокатах, роликових ковзанах і скейтах", - додала міськрада.

Влада внесла до оновлених правил певні виключення. Наприклад, пасажири з вадами зору мають право на собаку-поводиря. Той повинен буди з ошийником, у наморднику, зі спеціальним посвідченням та мати відповідні навички орієнтування у метро.

Як повідомляв ONLINE.UA, китайська корпорація планує модернізувати систему інтернет-покриття у київському метрополітену. Йдеться про впровадження системи 4G.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?