Зустріч в нормандському форматі - у Кучми виступили з важливою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Зустріч в нормандському форматі - у Кучми виступили з важливою заявою

Зустріч в нормандському форматі - у Кучми виступили з важливою заявою
Джерело:  online.ua

Речниця представника України в ТКГ, другого президента України Леоніда Кучми Дарка Оліфер повідомила, що на засіданні Тристоронньої контактної групи у Мінську у вівторок зняли всі перешкоди на шляху до зустрічі у Нормандському форматі на найвищому рівні, передає ONLINE.UA.

 "Сьогодні на засіданні Тристоронньої контактної групи було знято всі перешкоди на шляху до зустрічі у Нормандському форматі на найвищому рівні - розведення сил та засобів в районі н.п. Золоте, Петрівське та Станиця Луганська стало останніми кроками в цьому напрямку. Проведення зустрічі лідерів країн Нормандської четвірки найближчим часом прискорить вирішення всіх актуальних питань з врегулювання конфлікту", - написала вона в соцмережах.

За словами Дарки Оліфер, українська сторона наполягає на проведенні у середу, 13 листопада, відеоконференції засідання гуманітарної підгрупи.

Нагадаємо, Леонід Кучма як представник України у мінському процесі не хотів підписувати документ про узгодження "формули Штайнмаєра".
Як повідомляв ONLINE.UA, дипломат заявив, що занепокоєний спробами європейських лідерів схилити президента Володимира Зеленського до поступок Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?