Рада позбавила мандата відомого нардепа - подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Рада позбавила мандата відомого нардепа - подробиці

Рада позбавила мандата відомого нардепа - подробиці
Джерело:  online.ua

Верховна Рада у вівторок, 12 листопада, провела голосування з приводу позбавлення мандату одного з народних депутатів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на трансляцію засідання парламенту.

Нардепи підтримали припинення повноважень Ірини Луценко, яка входила до складу фракції "Європейська солідарність". Загалом зареєстровано 275 голоси "за".

За словами колишньої нардепки 9-го скликання, вона сама звернулася з відповідною заявою.

"Стан здоров’я не дає мені можливості працювати у повну силу, а відлежуватись за спинами команди не звикла", - стверджує Луценко на власній сторінці у Facebook.

Нагадаємо, Ірина Луценко, дружина ексгенерального прокурора Юрія Луценка, брала участь у парламентських виборах від партії "Європейська солідарність". За номером 15 у партійному списку вона отримала депутатський мандат і почала працювати 29 серпня.

Нардепка заздалегідь проінформувала у соціальних мережах про свої плани. Вже 4 листопада з'явилася публікація про майбутній відхід від депутатської праці.

Як повідомляв ONLINE.UA, Луценко неодноразово потрапляла у скандальні чи курйозні ситуації під час роботи у Верховній Раді. У лютому вона переплутала тексти для доповіді з трибуни парламенту. Не відійшовши від мікрофона, нардепка відзначилася нецензурним висловлюванням через інцидент.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?