MARUV потрапила у новий скандал - подробиці
Категорія
Культура
Дата публікації

MARUV потрапила у новий скандал - подробиці

MARUV потрапила у новий скандал - подробиці
Джерело:  online.ua

Співачка українського походження MARUV отримала у Москві російську премію Glamour Russia. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram-акаунт артистки.

Офіційна церемонія нагородження відбулася у вівторок, 12 листопада. Скандалістка з'явилася на урочистому заході у червоному латексі, колготках леопардового окрасу й відповідних рукавицях.

"Тепер я офіційно найгламурніша співачка року. Дякую за цю премію журналу Glamour Russia і моїм фанам, вони у мене найактивніші. Люблю вас!" - стверджує MARUV на своїй сторінці в "Інстаграмі".

Нагадаємо, на початку листопада співачка отримала нагороду "Найкращий артист за версією MTV Russia".

Як повідомляв ONLINE.UA, користувачі мережі обурилися через російське походження нагороди, отриманої Анною Корсун. Тоді MARUV відповіла, що вона стомилася від цих нескінченних суперечок. Співачка стверджує, що отримала премію MTV Europe Music Awards, яка не має відношення до РФ чи відповідного громадянства.

Суперечки навколо Марув почалися, коли вона не стала представляти Україну на конкурсі "Євробачення" через концертні гастролі у Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?