Фанатам серіалу "Друзі" готують приголомшливий сюрприз
Категорія
Культура
Дата публікації

Фанатам серіалу "Друзі" готують приголомшливий сюрприз

Фанатам серіалу "Друзі" готують приголомшливий сюрприз
Джерело:  online.ua

Шість акторів вкрай популярного серіалу "Друзі" ведуть переговори щодо участі у новому шоу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.

Непідтверджені дані джерел вказують, що прем'єра нового шоу може відбутися на стрімінговому сервісі HBO MAx від однойменного телеканалу.

Втім, є й дещо сумна новина. Відродження буде короткочасним та, судячи з усього, не стане початком повноцінного продовження серіалу. Його оригінальні епізоди показували з 1994 до 2004 років.

Також відомо, що HBO Max придбав права на показ усіх 10 сезонів "Друзів". Сума угоди сягнула близько 425 мільйонів доларів. Серіал можна буде дивитися після запуску платформи, який запланований на квітень 2020 року.

До нещодавнього часу шоу належало сервісу Netflix. У 2018 році воно стало другий найпопулярнішим, що відзначило його "ренесанс" у сьогоденної молоді.

Відзначимо, що представники британського HBO Max ще не прокоментували ці відомості.

Як повідомляв ONLINE.UA, у вересні 2019 року серіалу "Друзі" виповнилося 25 років. На честь відомого шоу компанія Google створила серію "пасхалок" на честь усіх шістьох персонажів. Кожна з них символічно нагадувала про кумедний елемент, пов'язаний з кожним з них.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?