У відомої української телеведучої діагностували рак
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У відомої української телеведучої діагностували рак

У відомої української телеведучої діагностували рак
Джерело:  online.ua

У відомої української телеведучої Алли Мазур виявили злоякісну пухлину. Журналістка вже заявила, що розпочала боротьбу з онкохворобою, а мережу засипали дописи в підтримку українки, передає ONLINE.UA.

Сумну новину 54-річна Алла Мазур повідомила шанувальникам в соцмережах. Вона не поділилася подробицями, однак попросила всіх українців регулярно проходити обстеження.

"У мене виявили злоякісну пухлину. Вони, виявляється, є безсимптомні. І я – починаю боротися", – зізналась українська телеведуча.

Варто зазначити, що спочатку Алла Мазур не хотіла розповідати про свою недугу та закрилась у собі. Проте потім зрозуміла, що її історія може допомогти і іншим жінкам вчасно звернутись за допомогою до лікарів та виявити рак на ранніх стадіях.

"Вдячна собі, що таки знайшла час для огляду. Вдячна українським лікарям, які вчасно відправили на біопсію, виконавши міжнародний протокол. Вдячна за допомогу моїй родині, моїм друзям, моїм колегам з ТСН, готовим підставити плече у важку хвилину", - додала Мазур.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома українська співачка і ведуча Альона Вінницька нарешті пояснила, чому зробила тривалу творчу паузу. Красуня зізналася, що мала емоційне виснаження та лікувалась у психіатричній клініці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?