Голлівудський актор постраждав від руйнівних пожеж - подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Голлівудський актор постраждав від руйнівних пожеж - подробиці

Голлівудський актор постраждав від руйнівних пожеж - подробиці
Джерело:  online.ua

Австралійське майно голлівудського актора Рассела Кроу постраждало від масштабних пожеж. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter-акаунт зірки.

За словами артиста, він наразі відсутній у країні. Його сім'я - також у безпеці.

"Втратив пару будівель, але загалом дуже пощастило. Обгорів дах Каплиці. Найглибша подяка усім, хто на землі. Вогонь все ще палає та вода у нас скінчилася", - проінформував Кроу.

Пізніше він оприлюднив відеоролик, який демонструє рботу пожежного гвинтокрила на місці події. Рятувальники за допомогою авіацію боролися з полум'ям.

Актор додав, що жодналюдина не постраждала. Також не загинув ніхто з тварин. Зокрема, згадувалися коні та худоба.

Згідно з інформацією агентства Reuters, руйнівні пожежі охопили регіони Австралії на східному узбережжі. Подібні інциденти були вже зареєстровані також в американській Каліфорнії. Там полум'я також руйнувало майно відомих на весь світ осіб.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Японії сталася пожежа на острові Окінава. Полум'я охопило територію стародавнього замку Сюрі. Воно знищило вщент майже усі будівлі фортифікаційного комплексу, який збудували у Середньовіччя та неодноразово відновляли.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?