Коломойський готовий до розвороту України в бік РФ: New York Times опублікував шокуючу статтю
Категорія
Політика
Дата публікації

Коломойський готовий до розвороту України в бік РФ: New York Times опублікував шокуючу статтю

Коломойський готовий до розвороту України в бік РФ: New York Times опублікував шокуючу статтю
Джерело:  online.ua

Одіозний український олігарх та бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що Україні пора відмовитися від Заходу і налагоджувати відносини з Росією. Такий резонансний матеріал опублікувало видання "The New York Times", передає ONLINE.UA.

"Коломойський, якого багато хто вважає найвпливовішою фігурою в Україні за межами уряду, з огляду на його роль покровителя давно обраного президента Володимира Зеленського, пережив вражаючу зміну настрою: за його словами, Україні пора відмовитися від Заходу і розвернутися назад в сторону Росії", - сказано в статті.

ЗМІ, цитуючи заяви Коломойського, наголошує, що вони, принаймні, частково відображають розчарування олігарха західною дипломатією і Міжнародним валютним фондом, який сподівається, що президент не дозволить йому повернути собі ПриватБанк.

"Вони сильніше в будь-якому випадку. Ми повинні поліпшити наші відносини ", - сказав Коломойський, порівнюючи Росію і Україну. - Люди хочуть миру, доброго життя, вони не хочуть воювати. А ви, - Америка, - змушуєте нас воювати і навіть не даєте нам грошей на це".

Одіозний олігарх зазначив, що у нього немає особливої любові до Росії, згадавши Голодомор в 1930-х роках як одну з трагедій, що спіткали Україну через її зв'язки з Москвою. Проте, на думку Коломойського, Захід підвів Україну, не надавши достатньо грошей або, не відкривши досить ринків. Замість цього, за його словами, Сполучені Штати просто використовують Україну, щоб спробувати послабити свого геополітичного конкурента.

"Війна проти Росії, - сказав він, - до останнього українця".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ході зустрічі з нардепами від партії "Слуга народу" глава держави Володимир Зеленський заявив, що до протестів проти запровадження ринку землі причетний олігарх Ігор Коломойський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?