Це все перекреслить: у Путіна зробили попердження Зеленському
Категорія
Політика
Дата публікації

Це все перекреслить: у Путіна зробили попердження Зеленському

Це все перекреслить: у Путіна зробили попердження Зеленському
Джерело:  online.ua

У Міністерстві закордонних справ Росії заявили, що введення Нацгвардії України в зону розведення сил на Донбасі перекреслить сенс розведення. З такою жорсткою заявою виступив заступник голови МЗС РФ Олександр Грушко, передає ONLINE.UA.

 "Останні заяви про те, що замість Збройних сил України можуть бути введені якісь формування громадянської Національної гвардії, цивільної поліції, звичайно, це все кроки, які можуть перекреслити весь сенс цього розведення", - сказав російський дипломат.

Він також зазначив, що розведення сил "дозволяє задуматися про скликання "нормандського формату"". Разом з тим Грушко додав, що надходить "дуже багато інформації", яка свідчить про те, що можуть виникнути "досить серйозні труднощі і на політичному треку, і в сфері безпеки".

 Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  аналітики авторитетного видання Britské Listy запевняють, що Росія піде назустріч Європі, тільки якщо повністю підпорядкує її собі. На думку експертів, Путін не здатний утриматися без постійного розпалювання воєн в "ближньому зарубіжжі" та систематичних нападок на "прогнилий Захід".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?