Ринок землі: Рада підтримала скандальний законопроєкт
Категорія
Політика
Дата публікації

Ринок землі: Рада підтримала скандальний законопроєкт

Ринок землі: Рада підтримала скандальний законопроєкт

Народні депутати у першому читанні схвалили законопроєкт №2178-10, який дозволяє продавати землю в Україні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Документ отримав голоси 240 парламентарів. Загалом було зареєстровано 10 альтернатів проєкту від уряду.

Засідання у середу, 13 листопада, почалося не одразу. Фракції "Батьківщина" та "Опозиційна платформа - За життя" намагалися блокувати трибуну Ради та зірвати розгляд ініціатив.

Міністр розвитку економіки Тимофій Милованов презентував законопроєкт під вигуки "Ганьба!" в оточенні опонентів.

Представник "Батьківщини" Іван Кириленко порівняв документ з низкою диктаторських законів Віктора Януковича та закликав спікера зупинити засідання. Дмитро Разумков відповів йому, що ініціативи президента-втікача скорочували права українців, а новий законопроєкт - розширює їх.

Як повідомляв ONLINE.UA, вранці 13 листопада президент Володимир Зеленський виступив на зустрічі фракції "Слуга народу". Він закликав народних депутатів відкрити ринок землі в Україні, підтримавши відповідний законопроєкт. Мораторій за цим документом скасовується 1 жовтня 2020 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?