У Зеленського нарешті відповіли, чи будуть подавати воду до Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського нарешті відповіли, чи будуть подавати воду до Криму

У Зеленського нарешті відповіли, чи будуть подавати воду до Криму
Джерело:  online.ua

Постійний представник українського лідера Володимира Зеленського в Криму Антон Кориневич заявив, що наразі з України до окупованого Росією Криму не постачають воду з Дніпра. Він зазначив, що в команді президента поки не бачать підстав змінювати цю позицію, зрештою – з цього приводу нійхто й не звертався, повідомляє ONLINE.UA.

Кориневич також додав, що Київ не отримував ні від кого звернень щодо відновлення подачі води в окупований Крим.

"Під час спілкування з журналістами президент заявив, що до української сторони з цього питання ніхто не звертався. Ми за місяць роботи в представництві президента в Криму також не бачили таких звернень. Тож позиція держави у цьому питані визначена. Все залишається як є. Я не бачу тут підстав для змін", – сказав Кориневич.

Політик також додав, що відновлення постачання прісної води Північно-Кримським каналом на окупований півострів наразі є недоречним він говорив неодноразово від липня 2019 року, саме тому позицію команди Зеленського дійсно можна назвати незмінною.

Варто зазначити, що очільник Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров також висловлював схожу думку: мовляв, про відновлення поставок води і світла в анексований Крим не варто "думати навіть гіпотетично".

Нагадаємо, раніше у Зеленського заявили, що питання про національну автономію кримськотатарського народу у складі України потребує обговорення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?