Експерт назвав головну мету Путіна в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт назвав головну мету Путіна в Україні

Експерт назвав головну мету Путіна в Україні
Джерело:  24 канал

Ексглава МЗС Павло Клімкін запевняє, що очільник Кремля Володимир Путін може припинити бойові дії на Сході України лише у рамках ширшої домовленості, насамперед, з США та Європою, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Коли мене запитують, чому відсувається нормандський саміт, я вважаю, що все дуже просто: він (Путін, – ред) підіймає ставки, аби тиснути на настрої у суспільстві і розкручувати їх. Адже його мета – аби України не було взагалі. І друге – Путін не знає, хто буде з американського боку виконувати їх частину домовленостей. Тобто процес йде, але до чого він призведе? Наразі це йому невідомо. Є й інші моменти", - каже експерт.

На думку Клімкіна, Зеленський наразі намагається йти вперед, навіть ціною свого рейтингу. І йти до нормандського саміту, бо він переконаний, що саміт допоможе отримати домовленість, яка буде реалізована.

"Але я у це не вірю. Я вважаю, що Путін буде грати далі. Запитайте себе, у чому зараз його інтерес. На мою думку, він полягає у тому, аби накручувати зараз Україну і українське суспільство й поляризувати його", – додав Клімкін.

Як повідомляв ONLINE.UA, Вадим Пристайко пояснив, що Володимир Зеленський  намагається провести зустріч з російським президентом, бо цього вимагає від нього український народ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?