Україна - Естонія: де дивитися товариський матч
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна - Естонія: де дивитися товариський матч

Україна - Естонія: де дивитися товариський матч
Джерело:  online.ua

Ввечері у четвер, 14 листопада, футбольні збірні України та Естонії зустрінуться у товариському матчі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані національної команди.

Зустріч відбудеться на полі стадіону "Славутич-Арена" у Запоріжжі. Він почнеться о 19:00.

Матч транслюватиме традиційно фаховий телеканал "Футбол 1". Також за ним можна буде стежити завдяки Oll.tv.

Нагадаємо, українська збірна показала дивовижний виступ у груповому етапі Євро-2020. Футболісти під тренерством Андрія Шевченка вибороли собі достроковий вихід на європейський чемпіонат.

Втім, естонська національна команда не може похизуватися подібними досягненнями. Вона посіла останнє місце у своїй групі. Іншими учасниками цього підрозділу стали Білорусь, Нідерланди, Німеччина, Північна Ірландія.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно в українському національному турнірі з футболу спалахнув скандал, ґрунтований на расизмі. Під час матчу клубів "Шахтар" та "Динамо" у Харкові вболівальники киян вигукували образи з відповідним змістом на адресу донецьких футболістів. Це спровокувало накладання на команду жорстких санкцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?