Коломойський звинуватив Зеленського у брехні українцям
Категорія
Політика
Дата публікації

Коломойський звинуватив Зеленського у брехні українцям

Коломойський звинуватив Зеленського у брехні українцям
Джерело:  online.ua

Скандальний український олігарх Ігор Коломойський зізнався, що все ще має планує повернути собі право власності на банк або отримати компенсацію. Про це він сказав журналісту The New York Times, повідомляє ONLINE.UA.

Реагуючи на репліку журналіста про те, що український лідер Володимир Зеленський публічно заявляє, що держава не поверне Приватні його колишнім власникам, Коломойський заявив, що президент говорить неправду:

"Він говорить те, що ви все хочете почути", - підкреслив Коломойський.

Як завжди, бізнесмен звинувачує в націоналізації ПриватБанку колишній президента Петра Порошенка.

"Для них повинна бути повернута смертна кара", - заявив Коломойський.

Варто зазначити, що раніше український лідер заявляв, що нова команда президента і Кабінету міністрів не має наміру повертати банки колишнім власникам. Також Зеленський пообіцяв міжнародним партнерам докласти всіх зусиль для того, щоб повернути витрачені з держбюджету кошти на дофінансування націоналізованого ПриватБанку і виведені із збанкрутілих банків ресурси.
Як відомо, 17 жовтня Господарський суд Києва переніс ухвалення остаточного рішення у справі про повернення акцій ПриватБанку Коломойському. У суді вирішили дочекатися результатів апеляції, яку подав держава на рішення Окружного адміністративного суду, який визнав націоналізацію ПриватБанку незаконною.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український бізнесмен  Ігор Коломойський заявив, що бачить "гарне вікно можливостей" для укладення мирової угоди з державою в справі про націоналізацію Приватбанку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?